Despre mine

M-am nascut la data de 18.01.1979 în localitatea Curtea de Arges. Am descoperit pasiunea aceasta pentru chitara relativ tarziu (20 ani), când multi cunoscuti ma sfatuiau sa nu mai pornesc pe acest drum, caci ar fi fost prea târziu.

Tocmai pentru a demonstra contrariul si pentru ca acest instrument începuse sa ma atraga foarte mult în paralel cu studiile universitare, m-am înscris si la Scoala de Arte din Pitesti - sectiunea chitara clasica - pe care am absolvit-o cu media 10.

Într-o zi, cunoscând un iubitor al chitarei flamenco (pe Tibi), un baiat de mare profunzime si un instrumentist aproape complet i-am cerut câteva notiuni despre chitara flamenco, pentru ca în tara nu exista înca un centru în care sa se poata preda aceasta minunata arta, nici chiar la Conservator. Astfel, flamenco a început sa fie "parte din mine", iar chitara "sora mea" în cele mai dificile momente, chiar daca timpul nu-mi permitea sa ma ocup mai mult de ea, asa cum mi-as fi dorit.

Sansa mea a fost sa ajung în Italia, în Firenze (Florenta), unde am avut onoarea sa întâlnesc un mare maestru al chitarei flamenco, Juan Lorenzo (www.flamencolibre.it), prieten si colaborator al inegalabilului Paco de Lucia si V. Monge "Serranito".
La sfarsitul studiilor cu maestrul Juan Lorenzo, am primit din partea Academiei de Chitara Flamenco un atestat în chitara flamenco, care mi-a adus mare bucurie si de care sunt foarte mândru (poate nu pentru nivelul la care ajunsesem, cât pentru dorinta mea sincera de a cunoaste cât mai multe despre acest minunat instrument).

Întors în tara, mi-am continuat studiile post-universitare în chitara clasica, la Universitatea Valachia din Târgoviste, iar în prezent sunt profesor în judetul Arges.
Prin intermediul acestui site îmi doresc sa cunosc cât mai multi iubitori ai chitarei flamenco, pentru a descoperi împreuna tainele acestui minunat instrument învatând unii de la altii, si de ce nu, sa-i ajut poate pe cei care doresc sa învete flamenco, asa cum am învatat si eu de la maestrul meu, Juan Lorenzo.

Hobbies

Pe lânga chitara, care a devenit poate, o parte din mine, ca pasiuni, îmi plac foarte mult animalele (în special câinii - poate pentru ca nu am înca unul), muzica din toate genurile (dar nu de orice fel, ci doar cea care-mi ajunge la suflet), artele martiale si alte lucruri frumoase.

Multumiri

Vreau sa aduc multumiri pentru întelegere si sprijin familiei mele, fratelui meu drag si în special mamei mele care m-a crescut , maestrului meu de chitara flamenco din Italia, Juan Lorenzo, scumpei mele profesoare, de chitara clasica Badea Maria, domnului profesor Marian Boghici din Târgoviste, un om cu suflet mare si un foarte bun instrumentist precum si bunilor mei prieteni: Bobi, Dorel, Mihai, Florinel, Viorel si George si Codrut si de asemenea doresc sa multumesc lui Cami. În special vreau sa-i multumesc lui Tibi pentru faptul ca m- ajutat sa vad frumusetea chitarei flamenco, precum si lui Alex Ionescu (Latin Express), un baiat deosebit si un chitarist cu mari perspective.

Hasta luego!